Termék tervezés és gyártás optimalizálás

Termék tervezés és gyártás optimalizálás

Cégünk nem kizárólag gyártással foglalkozik, álmodjuk meg közösen a termék design és formatervét! Sok kellemetlenségtől óvja meg magát, ha már a tervező asztalon olyan termék készül ami később gyorsan, kedvező áron, és hiba mentesen gyártható.
Tervező csapatunk sokéves tapasztalata garantálja hogy a terméke nemcsak szép, de gyártható is lesz!

Kezdjük el a közös munkát!

Termékek aminek a tervezésében
és a gyártásában is részt vettünk

Az Arago tools csapata teljes körű szolgáltatást nyújt az ipari termékgyártásban, sorozatgyártásban. Célunk, hogy megvalósítsuk a megrendelő elképzeléseit, ötleteit a tervezéstől a prototípuson át egész a sorozatgyártásig. A legkorszerűbb gépeink segítségével egyedülálló szolgáltatásokat nyújtunk az alábbi mérnöki tevékenységekben:

Formatervezés

Formatervezés

Minden az ötlettel kezdődik. Egy apró motívum, egy szín, vagy akár egy érzés is lehet az alapja egy termék formavilágának. Az ARAGO- Toolsnál nem csak a technológiát biztosítjuk, de az alapoktól segítünk a formatervezésben, kivitelezésben.

Prototípus gyártás

Az első próba. Minden termék próbája egy prototípus elkészítésével kezdődik. Kritikus időszak a termék életében ez a szakasz, hiszen általában sok, korábban nem várt meglepetést tartogat. Az ARAGO Tools nagy rugalmasságot és gyors kivitelezést biztosít prototípusok elkészítéséhez.

Prototípus gyártás
Széria gyártás

Széria gyártás

Ha a termék működik, kezdődhet a szériagyártás. Nagy pontosságú CNC technológia alkalmazásával kis-, közepes- és nagy sorozatú termékek gyártását rövid határifővel tudjuk elkészíteni. Többkörös konzultációt követően, minden alkatrészt szigorú méréseknek vetjük alá, biztosítva a vállalt minőséget.

Termékek aminek a tervezésében<br>és a gyártásában is részt vettünk

Mit kínál önnek csapatunk?

A legkorszerűbb gépek használata


Gyorsaság

Több évtizedes tapasztalattal
rendelkező szakemberek


Egyediség

Folyamatos rendelkezésre állás


Rugalmasság

Kérdése lenne?
Tel: +36 23 920 788