Bemutatkozás

Cégünk, az Arago Tools Kft., az Arago cégcsoport tagjaként, elkötelezte magát, a folyamatos technológiai fejlődés, innováció, a leghatékonyabb gyártási folyamatok kialakítása mellett. Modern nagy teljesítményű gépparkunknak, illetve kiemelkedő szakember állományunknak köszönhetően tudunk megfelelni a modern kor szerszámtervezési, gyártási elvárásainak. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a legjobb gyártási megoldásokat tudjuk ajánlani ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

Tevékenységeink szerteágazóak, hiszen a szerszámok, alkatrészek tervezésétől, azok komplett gyártásáig terjed.

Az egyedi szerszámgyártás mellett, a kis és közepes darabszámos alkatrészgyártás, és a nagydarabszámos műanyag fröccsöntés sem jelent gondot.

A műanyag fröccsöntő szerszámok esetében, igény esetén a szerszám elkészítését követően, a műanyag termékgyártási folyamatot is eltudjuk látni.

Céltudatosan keressük azokat a partnereket akik a gyártandó alkatrészekkel szemben magas minőségi elvárásokat támasztanak.

Bemutatkozás
/

Tekintse meg bemutatkozó videónkat!

Modern nagy teljesítményű gépparkunknak, illetve kiemelkedő szakember állományunknak köszönhetően tudunk megfelelni a modern kor szerszámtervezési, gyártási elvárásainak. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a legjobb gyártási megoldásokat tudjuk ajánlani ügyefeleink legnagyobb megelégedésére.

Tevékenységeink szerteágazóak, hiszen a szerszámok, alkatrészek tervezésétől, azok komplett gyártásáig terjed. Az egyedi szerszámgyártás mellett a kis és közepes darabszámos alkatrészgyártás és a nagy darabszámos műanyag fröccsöntés sem jelent gondot. A műanyag fröccsöntő szerszámok esetében, igény esetén a szerszám elkészítését követően a műanyag termékgyártási folyamatot is eltudjuk látni.

Termék tervezés és gyártás optimalizálás

Cégünk nem kizárólag gyártással foglalkozik, álmodjuk meg közösen a termék design és formatervét! Sok kellemetlenségtől óvja meg magát, ha már a tervező asztalon olyan termék készül ami később gyorsan, kedvező áron, és hiba mentesen gyártható.
Tervező csapatunk sokéves tapasztalata garantálja hogy a terméke nemcsak szép, de gyártható is lesz!

Kezdjük el a közös munkát!

Tovább